Ihmisen kokoinen itseohjautuvuus -seminaari: Miten uudet käytänteet vietiin Järvenpään kaupungin arkeen?

Ihmisen kokoinen itseohjautuvuus -seminaarin panelistit

Keskustelun, kohtaamisen ja yhteisen ajattelun iloa leijui verkon välityksellä Järvenpään ja etäosallistujien välillä, kun Ihmisen kokoinen itseohjautuvuus -seminaari kiteytti Monimuotoinen itseohjautuvuus -hankkeen antia. Hanketta veti asiantuntijamme Perttu Salovaara yhteistyössä Järvenpään kaupungin kehittämispäällikkö Kati Toikan kanssa.

Osallistujat kiittivät Järvenpään kaupungin itseohjautuvuushankkeen nivomista arjen työhön ja käytänteisiin. Myös antropologimalli herätti kiinnostusta. Jos sinuakin kiinnostaa itse-ja yhteisöohjautuvuuden toteuttaminen julkisella sektorilla, laita lukuun ilmainen e-kirja ja muut materiaalit.

Katso kahden tunnin mittainen seminaarin tekstitetty tallenne Youtubessa. Voit myös tutustua lähemmin Katin ja Pertun materiaaleihin.
 

Kiitos paneeliin osallistumisesta Kati Korhonen-Yrjänheikki, Risto Harisalo ja Jari Hakanen sekä kokemusten ja oivallusten jakamisesta Päivi Kemp, Laura Verronen ja muut järvenpääläiset asiantuntijat! Kiitos Kati Toikka taidokkaasti vedetystä seminaarista ja Marja Hintikka aiheeseen todella paneutuneista juonnoista!