Muutostoimisto Tuleva on nyt osa Renesans Consulting Oy:tä

Renesans Consulting vahvistaa tulevaisuusosaamistaan entisestään, kun Muutostoimisto Tuleva liittyy yhtiön osaksi 18.6.2021.

Renesans ja Tuleva rakentavat nyt yhdessä organisaatioiden tulevaisuuskestävyyttä sekä tulevaisuuteen vaikuttamisen ja muutoksen tekemisen taitoa. Renesansiin siirtyvä Mari Tähjä on kokenut ja näkemyksellinen ennakointi- ja strategiatyön asiantuntija sekä Sitran kouluttama Erätauko-fasilitaattori.

– Marin ennakointi- ja strategiatyön osaaminen vahvistaa Renesansin palvelutarjontaa ja sopii ihmislähtöiseen ajatteluumme. Voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja vahvistaa asiakkaidemme kykyä menestyä erilaisissa tulevaisuuksissa, toteaa Renesansin toimitusjohtaja Niclas Lindgren.

Yhdessä autamme jatkossakin asiakkaitamme, nykyisiä ja tulevia, ymmärtämään mihin suuntaan kehittää liiketoimintaa, verkostoja sekä ihmisiä. Rakennamme tulevaisuudenkestäviä organisaatioita ihmisten ehdoilla. Uskomme, että tulevaisuuden merkityksellisyyden löytyminen on liima, joka yhdistää organisaation tavoitteet myös yksilöiden omiin tärkeisiin pyrkimyksiin ja päämääriin.

Lue blogista Marin ajatuksia ennakointitaidoista.