Ennakoiva talenttius

Talenttius toimii verkostoissa

Talenttius on keskeinen menestyksen, erottautumisen ja kilpailuedun tekijä, joka kattaa koko organisaation. Talenttiuden hallinta on verkoston saumatonta yhteispeliä, jossa huomioidaan myös tulevaisuuden osaamistarpeet.

Talenttiutta on harvoin valmiina saatavilla: Se on tilannesidonnaista ja tarvitsee myös uudelleenarviointia muutostilanteissa. Talenttiuden kehittäminen tekee organisaatiosta muutosjoustavamman.

Mitä teemme käytännössä?

Luomme yhteisen näkemyksen talenttiuden hallinnasta ja sen kehittämisestä. Asiakas ymmärtää, mitä tämä edellyttää toimintamallilta ja toimintakulttuurilta.

Luomme käytännöt, joilla organisaatio tunnistaa potentiaalin, vahvistaa talenttiutta  ja mahdollistaa liikkumisen organisaation sisällä. Sovitamme talenttiuden kehittämisen aina asiakkaan tavoitteisiin ja tarpeisiin.

Mitä saat?

  • Talenttiuden hallinnan tavoitekuva

 asettaa konseptin kehittämiselle suunnan, huomioi tulevaisuuden vaatimukset ja ennakoi mahdollisia muutospolkuja. Tavoitekuva vastaa myös kysymykseen, mitä kehittämisellä halutaan konkreettisesti saavuttaa ja mitä se tarkoittaa meillä.

  • Talenttiuden hallinnan konsepti

Konsepti sisältää talenttiuden hallintaa tukevan toimintamallin ja -kulttuurin kuvauksen. Tunnistamme yhdessä, mitä pitää muuttaa, mitä säilyttää, mitä lisätä ja mistä luopua, jotta saavutetaan asetetut odotukset.

  • Talenttiuden hallinnan rakentamissuunnitelma

Rakennamme systemaattisesti talenttiuden hallinnan toimintamallin, toteutamme käyttöottokokeilut ja keräämme kokemukset niistä.  Teemme tarvittavat viilaukset toimintamalliin.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Arja Julin-Nurmi
Arja Julin-Nurmi

Organisaatioiden uudistaminen ja muutosten todeksi tekeminen

arja.julin-nurmi@renesans.fi
+358 40 552 9699 

Jutellaanko lisää?

Kokeneet asiantuntijamme ovat käytettävissä.
Kerrothan meille viestillä, miten voimme olla avuksi.
Palaamme asiaan mahdollisimman pian.