Kokenut konsultti, tervetuloa meille rakentamaan tulevaisuuden organisaatioita!

Tunnistatko itsesi renesanslaisuuden kuvauksesta? Haluatko tulla mukaan kokeneiden ammattilaisten rentoon yhteisöön kehittämään sekä asiakkaidemme että Renesansin toimintaa? Vahvalla liiketoimintaymmärryksellä varustetut  arkkitehdit ja uudistajat ovat meille kiinnostavia juttukumppaneita. Jätä avoin hakemus tai kysy lisää!

Meillä on hämmästyttävän hienoja asiakasprojekteja, joissa pääset  kehittämään ammattitaitoasi ja luomaan alamme uutta todellisuutta tavalla, joka tuntuu myös asiakkaillemme.

Mitä renesanslaisuus on?

  • Todennettua ja laaja-alaista kokemusta ja ymmärrystä erilaisten ja eri toimialoilla toimivien organisaatioiden kehittämisestä ja johtamisesta
  • Vankkaa konsultoinnin ammattiosaamista ja todennettua kokemusta
  • Intoa, taitoa ja verkostoja kehittämiskonsultoinnin myyntiin
  • Itsensä likoon laittamista ja keskeneräisyyden sietämistä  sekä kykyä soveltaa laajaa kokemusta erilaisissa tilanteissa
  • Hyväntuulista yhdessä tekemistä, kuuntelemista ja yhdessä oppimista
  • Muutoksen näkemistä mahdollisuutena, mutta realistisessa valossa

Mikä on Renesans?

Rakennamme tulevaisuudenkestäviä organisaatioita kehittämällä organisaation kyvykkyyksiä ja potentiaalia yhdessä laaditun tulevaisuuskuvan mukaisesti. Kysymällä parempia kysymyksiä ja toteuttamalla vaikuttavampia muutoksia autamme asiakkaitamme oivaltamaan mitä kannattaa tehdä, miksi ja miten, jotta he menestyvät tulevaisuudessa.

Pienenä ja pippurisena uudistusvoimana olemme olleet olemassa vuodesta 2014. Takana on iso liuta haastavia ja vaikuttavia organisaatiouudistuksia monella toimialalla. Kotikenttämme on Suomi mutta pelaamme tälläkin hetkellä sujuvasti myös kansainvälisillä kentillä.

Renesanslaisen monet roolit

Tulevaisuuden organisaatioiden rakentaminen menestyksekkäästi vaatii laaja-alaista ajattelua ja otetta. Siksi renesanslaisen on oltava mukautuva yhdistelmä visionääriä, arkkitehtia ja rakentajaa. Rooli ja painotukset vaihtelevat eri ihmisissä ja toimeksiannoissa, mutta kokonaisuus on läsnä meissä kaikissa. Renesanslainen on monitaitoinen, mutta kenenkään ei tarvitse olla kaiken hallitseva renessanssi-ihminen vaan täydennämme toistemme osaamista.

Nyt haemme vahvalla business-otteella varustettua arkkitehtia ja uudistajaa.

Visionääri

Ajattelun avartaja, joka tarkentaa näkymää tulevaisuuteen ja ennakoi liiketoiminnan ja yrityksen tulevaisuuden tarpeita. Hänellä on vahva kyky katsoa ulkoa sisään ja haastaa nykyistä. Luo yhdessä asiakkaan kanssa näkymän tulevaisuuden organisaatiosta, sen toimintamallista ja siinä tarvittavista kyvykkyyksistä

Renesanslainen visionääri ei maalaile itsekseen hahmottomia pilvilinnoja vaan kytkee yhdessä työstetyn tulevaisuuden näyn asiakkaan todellisuuteen ja tunnistettuihin tavoitteisiin.

Arkkitehti

Arkkitehti on visionäärin paras kaveri. Arkkitehti tuo visioon realismin ja tekee siitä toteuttamiskelpoisen. Hän tutkii maaperän, jolle tulevaisuuden organisaatio rakennetaan ja muuntaa vision toimintamalliksi, rakenteiksi, osaamisiksi, toimintatavoiksi, kulttuuriksi ja johtamiseksi.

Renesanslainen arkkitehti ei ole minkään ismin vanki. Hän osaa soveltaa eikä tarjoa samaa patenttiratkaisua kaikille. Hän ei sooloile eikä pyri kapteeniksi asiakkaan paikalle, vaan toimii taitavana luotsina, joka tukee matkaa läpi sumuisimpienkin karikoiden.

Rakentaja

Rakentaja on taitava toimeenpanija: fasilitoija, kouluttaja tai valmentaja, joka on kädet savessa mukana asiakkaan arjessa. Hän vie suunnitellun arkkitehtuurin käytäntöön, havainnoi sen toimivuutta sekä auttaa arjen toteutuksissa ja hienosäädöissä. Rakentaja auttaa ihmisiä oppimaan ja ajattelemaan uudella tavalla. Hänen käsittelyssään kaikki tulevat kuulluksi, oikeat kysymykset nousevat esiin ja yhteinen ymmärrys  toimivista ratkaisuista hioutuu.

Renesanslainen rakentaja ei tyydy valmennusohjelmiin eikä muutaman tunnin koulutussessioihin, vaan ymmärtää uudistuksen kaaren ja on valmis sitoutumaan pitkäjänteisesti tavoitellun lopputuloksen aikaansaamiseksi.  

Etsimmekö juuri sinua?

Odotamme kuulevamme lisää. Ota yhteyttä toimitusjohtaja Niclakseen ja kerro itsestäsi, ajattelustasi ja osaamisestasi: niclas.lindgren@renesans.fi. Jos sinulla on kysyttävää, soittele Nickelle numeroon 040 900 0480.

Työskentelemme pääosin etänä, mutta tapaamme toisiamme toimipisteessämme Helsingissä säännöllisesti. Voit työskennellä missä haluat, kunhan pääset meitä tapaamaan ja asiakkaidemme luo tarvittaessa.

Niclas Lindgren
Niclas Lindgren

Strategioiden uudistaminen, muutosjohtaminen, organisaatioiden kehittäminen, julkinen sektori, CEO

niclas.lindgren@renesans.fi
+358 40 900 0480 

Jutellaanko lisää?

Kokeneet asiantuntijamme ovat käytettävissä.
Kerrothan meille viestillä, miten voimme olla avuksi.
Palaamme asiaan mahdollisimman pian.