Vastaa kyselyymme työyhteisön illuusioista ja tule mukaan Henryn webinaariin 30.8.

Illuusioviiva, joka näyttää aaltoilevan

.

Pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen (max 5min) kyselyyn työelämän illuusioista. Kiitos, kun annat muutaman minuutin aikaasi! Käytämme tuloksia  palveluidemme kehittämiseen sekä tulevan webinaarin rakentamiseen. Vastauksesi on anonyymi.

Illuusio työyhteisössä on kollektiivisesti määrittelemämme asia, jonka emme kuitenkaan koe tapahtuvan määritelmänsä mukaisesti. Illuusio on se kuilu, joka muodostuu uskomusten ja määrittelyjen sekä todellisuuden väliin silloin, kun koettu arki ja todellisuus eivät vastaakaan sitä, minkä yhteisö on määritellyt tahtotilakseen tai minkä jokin ryhmä aidosti uskoo olevan totta

Johtamisen illuusiot -webinaarin jatko-osa tulossa ti 30.8.

HR:n pyynnöstä järjestämme Henry ry:ssä jatko-osan suositulle Johtamisilluusioiden purkutalkoot -webinaarille ti 30.8. kello 9–10. Jos olet jäsen, ilmoittaudu webinaariin Henryn sivuilla.

Webinaarissa tarkastelemme uskomusten ja määrittelyjen sekä todellisuuden muodostamaa ristiriitaa ja sen tasapainottamista. Illuusio on kuilu uskomuksen ja määritelmän sekä koetun todellisuuden välillä.

Jaamme havaintoja siitä, miten jotkut yhteisöt onnistuvat rakentamaan toteuttamiskelpoisia määritelmiä, mutta toiset luovat ja vahvistavat illuusioita – usein tahtomattaan

Olet lämpimästi tervetullut mukaan, vaikka et olisi osallistunut ensimmäiseen webinaariin aiheesta.  Lukuvinkkinä Niclaksen ja Olli-Pekan blogi aiheesta Johtamisen illuusiot.